Professionele Webshop Ontwikkeling.

Bij Swissmedia zijn we gespecialiseerd in het maken van aangepaste Shopify en WooCommerce webshops die niet alleen modern zijn in design, maar ook snel zijn en compatibel met alle belangrijke moderne browsers. Ons team van ervaren ontwikkelaars werkt nauw samen met u om uw bedrijfsbehoeften te begrijpen en een webshop te creëren die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook soepel en effectief functioneert.

Onze webshops zijn ontworpen met de laatste technologieën en trends in gedachten, waardoor uw online winkel altijd up-to-date is en in staat is om te concurreren in de digitale markt van vandaag. We begrijpen het belang van een sterk online aanwezigheid voor elk bedrijf, en onze webshops zijn gebouwd om verkoop te stimuleren en de zichtbaarheid van uw merk te verhogen.

Wij bieden drie verschillende pakketten voor onze webshopontwikkelingsdiensten, zodat u de optie kunt kiezen die het beste aansluit bij uw bedrijfsbehoeften en budget. Of u nu een klein bedrijf bent dat net begint of een gevestigd bedrijf dat uw online winkel wilt vernieuwen, we hebben de expertise en ervaring om uw webshop tot leven te brengen.

Custom Webshop Paketten.

We bieden 3 uitgebreide Webshop Pakketten. Zie onderstaande tabel voor uw opties

€2349

PLUS.

3 Pagina's

2 Revisies

Custom ontwerp

Volledig responsief

Goede beveiliging

Bliksemsnel

Dark Mode

€2849

PRO.

4 Pagina's

3 Revisies

Custom ontwerp

Volledig responsief

Goede beveiliging

Bliksemsnel

Dark Mode

€3349

GOLD.

5 Pagina's

4 Revisies

Custom ontwerp

Volledig responsief

Goede beveiliging

Bliksemsnel

Dark Mode

Functies inbegrepen in onze paketten.

Unieke set van functies en voordelen

Bliksemsnelle Thema.

Onze snelle en gebruiksvriendelijke thema's zorgen voor een optimale gebruikerservaring. Door geoptimaliseerd te zijn voor snelheid en prestaties, dragen onze thema's bij aan een verbetering van uw zoekmachine-ranglijst en een toename van bezoekersaantallen op uw website.

Modern Ontwerp.

Onze moderne ontwerpbenadering creëert visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites. Met schone, minimalistische ontwerpelementen en een focus op bruikbaarheid, helpen onze moderne ontwerpen uw bedrijf op te vallen en een optimale gebruikerservaring te bieden.

Dark Mode.

Onze thema's bevatten een optie voor donkere modus, waardoor gebruikers de keuze hebben om over te schakelen naar een donkerder kleurenschema voor een comfortabelere weergave. Dark mode kan gemakkelijker zijn voor de ogen bij weinig lichtomstandigheden en kan ook bijdragen aan een langere batterijduur op apparaten met OLED-schermen.

Support Modern Browsers.

Onze thema's zijn ontworpen om compatibel te zijn met de nieuwste en populairste webbrowsers, waaronder Chrome, Firefox, Safari en Edge. Dit zorgt ervoor dat uw website er geweldig uitziet en goed functioneert voor alle gebruikers, ongeacht hun voorkeursbrowser.

CMS Integratie.

Onze aangepaste webdesignpakketten bevatten integratie met Webflow, Wordpress en Wix. Beheer en update eenvoudig de inhoud van uw website zonder technische kennis. Kies de CMS die het beste aansluit bij uw behoeften.

Beveiligd Thema.

Onze beveiligde thema's worden regelmatig bijgewerkt en bevatten XSS-bescherming. Gebouwd met industrie-standaard protocollen, bieden onze thema's topniveau beveiliging voor uw website en de gegevens van uw gebruikers.

Binnen een paar weken bent u online.

Zo werkt het process

Neem contact op.

Heeft u een vraag of project om te bespreken? ons team helpt u graag verder.